Vesti

21. 05. 2013.

Komplentna analiza vašeg zdravlja za minut, pet minuta ili sat vremena?

Umesto da postanete stanar domova zdravlja narednih mesec dana kako biste uradili najosnovnije analize i ispitali osnovno stanje vašeg organizma, kompletnu dijagnostiku možete uraditi za minut, pet minuta ili sat vremena ako probate neke od alternativnih metoda priznatih u Rusiji, Japanu, Australiji, koje sprovode naši vrhunski lekari specijalisti.

Otkad je Ministarstvo zdravlja pre pet godina ozvaničilo upotrebu alternativnih metoda, kao dopunskih u lečenju, dijagnostici i rehabilitaciji, u Srbiji je sve više zainteresovanih za antistres tehnike i vežbe, bioenergetske tretmane, akupunkturu, homeopatiju, alternativne psihoterapije…

Zlata Adamov, direktor “Studija zdravlja” koji se bavi alternativnim metodama lečenja, kaže da brojna istraživanjima u svetu potvrđuju delotvornost tih metoda.

Prema njenim rečima, u Srbiji je sve veće interesovanje za kvantno-informacionu medicinu i dijagnostiku, a u timu koji se time bavi su iskusni lekari specijalisti koji su među prvima u Srbiji, posle studija i specijalizacija klasične medicine, počeli da proučavaju i primenjuju novih tehnika u lečenju i dijagnosticiranju.

O ring testom se za jedan minut detektuju informaciona stanja čoveka, a oberong dijagnostikom (kvantno informaciona medicina) za jedan sat dobijate analize krvi, urina, bakteriološke analize, analize na sve alergene...

Oberong dijagnostika je, kako neki kažu, “medicina 21. veka”. Razvili su je Rusi za ispitivanje zdravstvenog stanja svojih astronauta. Osim provere vašeg zdravlja, ovom metodom može se delovati preventivno na određene ćelije organizma, tvrde lekari specijalisti koji se bave alternativnom medicinom.

Ukoliko imate problema sa kostima, može vam pomoći tehnika “kvantnog dodira” kojom se mogu sanirati devijacije nosa, svi problemi izazvanim činjecom da kost nije na mestu. Ta tehnika pomaže da kost “uklizi” u svoje ležište.

Za bolesti mišićnog i nervnog sistema, koristi se Boven tehnika, nastala u Australiji pre više od 40 godina. To je tehnika mekih, nežnih pokreta kojom se budu “unutrašnji doktor” u organizmu.

Sve alternativne metode posmatraju čoveka kao celinu i veruju da svaki čovek raspolaže sa samoisceljujucom snagom koju je potrebno osloboditi, odnosno usmeriti.

U skladu sa tim nude se i autogeni treninzi opuštanja, kojima čovek uči da u u svakom trenutku savlada stres, opusti svoje mišiće, krvne sudove, sunčev splet u stomaku itd.

Psihoenergoaurora terapija, ritual vatre (prelaz preko užaenog uglja) demonstracija duha nad telom, korekcije u horoskopu, Ći gong, Tai či, kiropraktika, regresoterapija, terapija poredak ljubavi, samo su neke od interesatnih tehnika prevazilaženja životnih problema.

U Srbiji se od kraja 2007. godine primenjuju 63 alternativna metoda lečenja - devet metoda dijagnostike i lečenja tradicioanalne medicine i još devet metoda rehabilitacije.

Metode dijagnostike i lečenja su: Ajurveda, akupunktura i srodne tehnike, tradicionalna kineska medicina, homeopatija, fitoterapija, kvantna medicina i srodne tehnike, hiropraktika i primenjena kineziologija, makrobiotika I tradicionalna domaca medicina.

Metode rehabilitacije su apiterapija, aromaterapija, ci gong vezbe, duhovna energetska medicina, energetska terapija, reiki, detekcija stetnih zračenja, joga vezbe, porodicni raspored, taj-či čuan vežbe.

Prijatelji sajta